Атака дронів-камікадзе та ракетні удари по критичній інфраструктурі: ранкові терористичні удари рф



Розпочалася двісті тридцять шоста доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Війська рф продовжують наносити удари по об’єктам критичної інфраструктури. Наразі є інформація про атаки на Київщину, Дніпропетровщину та Сумщину. 

Про це повідомляє редакція. 

Київщину атакували дронами-камікадзе 

Спочатку міський голова Віталій Кличко повідомив про вибух у Шевченківському районі – в середмісті столиці. Всі служби слідують на місце. Деталі згодом.

Згодом у тому ж районі знову було чутно вибух.

Унаслідок обстрілу Києва пошкоджені житлові будинки. 

В результаті атаки дронами, в Шевченківському районі Києва – пожежа в нежитловій будівлі. Працюють пожежні підрозділи. Ушкоджені кілька житлових будинків. Медики – на місці. Інформацію про постраждалих уточнюється.

Станом на 8:45 відомо, що атака дронів на Київ продовжується. Всім мешканцям регіону рекомендують знаходитись в бомбосховища. Також Віталій Кличко підтвердив ще два вибухи у Шевченківському районі Києва і закликає залишатись в укриттях. 

Такий вигляд має уламок одного з дронів, які атакували столицю

Атака дронів-камікадзе та ракетні удари по критичній інфраструктурі: ранкові терористичні удари рф, фото-1

Світлиною поділився мер Києва Віталій Кличко.

Також він додав, що росіяни продовжують атакувати Шевченківський район.

Окупанти завдали терористичних ударів по Сумщині 

Ворог вдарив ракетами по Сумській області. Про це сповістив голова ОВА Дмитро Живицький: "Роменський район. Ракетний удар по об'єктах критичної інфраструктури після 5 ранку. Є постраждалі. Деталі згодом".

росіяни вночі атакували ракетами Дніпропетровщину

Голова ОВА Валентин Резніченко повідомив, що три ворожі ракети силами нашої ППО знищені. Одна ракета ударила по об’єкту енергетичної інфраструктури. Там сильна пожежа. На місці прильоту працюють усі служби. 

Інформація про постраждалих уточнюється.

Просимо усіх залишатися в укриттях під час повітряної тривоги. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW