У Кривому Розі здають в оренду приміщення під центр розвитку дітей,- ФОТО



У Кривому Розі Управління комунальної власності міста оголосило аукціон з передачі в оренду нежилого приміщення загальною площею 170,1 кв.м., вбудованого в 1-й поверх окремо розташованої нежилої будівлі в Тернівському районі.

Про це повідомляє 0564.ua, посилаючись на сайт "Прозоро.Продажі".

Згідно із наказом начальника Управління комунальної власності міста Сергія Волошиненка від 12.10.2022р., нежитлове приміщення, яке знаходиться на балансі ПК "Північний", було включено до Переліку першого типу та прийнято рішення про передачу його в оренду. В документі також вказано, що цільове призначення приміщення - розміщення центру розвитку дітей.

У Кривому Розі здають в оренду приміщення під центр розвитку дітей,- ФОТО , фото-1

Об'єкт комунальної власності забезпечений комунікаціями: водопостачання, електрозабезпечення, водовідведення, центральне опалення.  Технічний стан – задовільний. 

Вказаний об’єкт не є пам’яткою культурної спадщини.

Приміщення планують здати в оренду на 5 років. Суборенда не передбачена, орендні канікули також не передбачені.

Стартова орендна плата за місяць - 1 096.00 грн.

Бажаючі прийняти участь в аукціоні можуть подавати свої цінові пропозиції до 20:00 19 жовтня. Дата проведення аукціону - 12:50 20 жовтня. 

У Кривому Розі здають в оренду приміщення під центр розвитку дітей,- ФОТО , фото-2

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.

У Кривому Розі здають в оренду приміщення під центр розвитку дітей,- ФОТО , фото-5

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW