Жителі Миколаївщини можуть отримати безоплатну психологічну допомогу



У період війни важливим є також пам'ятати про своє психологічне здоров'я.

Як повідомляє редакції 0512 агенство розвитку Миколаєва, містяни, а також жителі Галицинівської та Баштанської територіальних громад можуть отримати безоплатну психологічну допомогу в рамках проекту «СОС ДІТИ. Програма екстреної допомоги». Безкоштовні консультації психолога надаватимуться дітям, підліткам та їх батькам.

«Широкомасштабна війна в Україні кидає багато викликів усім українцям незалежно від того, де вони проживають і до якої сфери життя належить їхня діяльність. Нам усім важко переживати війну, але дітям і підліткам може бути найважче. Якщо ви або ваша дитина відчуваєте тривогу, у вас трапляються панічні атаки, ви близькі до депресії чи навіть на межі – ми зможемо вам допомогти», - зазначає Анна Ганжул, менеджерка проекту.

Психологи працюють з такими запитами: ПТСР (посттравматичний стресовий розлад); РХП (розлади харчової поведінки); Психосоматичні захворювання; Кризова психологічна допомога; Переживання втрати близьких рідних; Психологічна підтримка сім'ї, де є члени сім'ї військові; Дитячо-батьківські відносини; Депресивні стани (психогенної природи); Суїцидальна поведінка; Пошук ресурсів та підтримки в складних ситуаціях; Істерики, дитячі неврози; Безсоння, тривожність, страхи; Внутрішні міжособистісні стосунки в сім'ї.

Для отримання психологічної підтримки реєструйтеся за посиланням: https://bit.ly/sosdity_psy.

Після цього спеціалісти зв'яжуться з вами, щоб обговорити ваші потреби.

Жителі Миколаївщини можуть отримати безоплатну психологічну допомогу , фото-1

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW