Кличко розповів про стан постраждалих від ракетного обстрілу Києва з боку РФ



Станом на п’ятницю, 14 жовтня, у медичних закладах Києва перебувають 35 осіб, які були поранені внаслідок ракетних обстрілів столиці 10 жовтня. Майже третина госпіталізованих досі в стабільно тяжкому стані.

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив мер столиці Віталій Кличко. Всього у той день лікарі госпіталізували 43 постраждалих.

"Друзі! Інформую про стан постраждалих внаслідок ракетної атаки російських варварів на Київ 10 жовтня. Сьогодні на лікуванні у стаціонарах медзакладів столиці перебувають 35 людей, що отримали поранення. Майже третина госпіталізованих, на жаль, і досі в стабільно тяжкому стані", – повідомив Кличко.

Міський голова розповів, що 10 жовтня на місця, які біли обстріляні країною-агресором РФ, виїжджали 50 "швидких". У той день лікарі госпіталізували 43 особи, амбулаторно медичну допомогу отримали 23 постраждалих.

"Хочу подякувати столичним медикам, які працюють в посиленому режимі від початку широкомасштабного вторгнення, і продовжують рятувати життя та здоров’я мешканців нашого міста", – резюмував Кличко.

Нагадаємо, вранці 10 жовтня країна-агресор Росія завдала масованих ударів по регіонах України, ракети влучили в об’єкти критичної інфраструктури й призвели до загибелі мирних жителів. Вибухи пролунали на Київщині, Дніпропетровщині, Харківщині, Житомирщині, Хмельниччині, Тернопільщині, Львівщині, Рівненщині й інших регіонах.

Джерело



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW