Терористичний обстріл Запоріжжя й ураження 19 пунктів дислокації ворога на Луганщині: головне за ніч по регіонах



Розпочалася двісті тридцять четверта доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Ворог не припиняє завдавати ударів по критичній інфраструктурі та цивільних об’єктах нашої країни. Протягом минулої доби постраждали об’єкти та мирні громадяни населених пунктів Броди, Наливайківка Київської області, Миколаїв та Нікополь.

Редакція розкаже як минула ніч у найгарячіших точках України. 

Для завдання ударів противник використав крилаті, авіаційні, зенітні керовані ракети та ударні безпілотні літальні апарати іранського виробництва.

Загалом, за минулу добу, окупанти завдали 2 ракетних та 16 авіаційних ударів, здійснили понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. 

На Сумщині зафіксовані чергові ворожі прильоти

Зафіксовано 10 прильотів по Дружбівській громаді. Також під ворожим вогнем опинилися Білопільська, Ворожбянська, Зноб-Новгородська, Великописарівська громади – без загиблих і руйнувань.

На Запоріжжі ворог випустив по обласному центру три ракети С-300

Сьогодні зранку ворог поцілив в обласний центр трьома ракетами С300.

Уражено об’єкти інфраструктури. На місці влучань виникли пожежі. Там вже працюють рятувальники. 

За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Окупанти всю ніч атакували Дніпропетровщину: поранено чоловіка 

Всю ніч росіяни били по мирним громадам Дніпропетровщини. Від ударів постраждали 2 райони – Нікопольський та Синельниківський. Поранено чоловіка, пошкоджено підприємство та приватні будинки. Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області.   

Після опівночі повітряне командування «Схід» збили над Дніпровським та Нікопольським районами 4 дрони-камікадзе. 

У Синельниківському районі ворог атакував Межівську громаду. Поранено 51-річного чоловіка. Він у лікарні з ураженнями спини. Його стан медики оцінюють як середній. Від ворожої атаки в громаді зайнявся приватний будинок. Вогонь приборкали 6 рятувальників та 1 пожежна машина. Понівечено 17 приватних будинків та промислове підприємство. 

По Нікопольському району росіяни гатили з «Градів», важкої артилерії та дронами-камікадзе.

У Мирівській, Марганецькій, Червоногригорівській та Першотравненській громадах минулося без жертв. Пошкоджені приватні будинки, господарчі споруди, місцевий ліцей, авто, водогін та електромережа.

На Харківщині окупанти не припиняють завдавати терористичних ударів

Протягом минулої доби ворог продовжував терор мирного населення Харківщини. 

Вчора ввечері близько 21:00 російські окупанти завдали ракетного удару по Холодногірському району Харкова, зафіксовано влучання в дорожне покриття. Без постраждалих. 

В Чугуївському районі 4-ма ракетними ударами пошкоджено інфраструктурний об'єкт. Попередньо, 1 людина отримала поранення.

Протягом вчорашнього дня ворог масовано обстрілював м. Куп'янськ. Пошкоджено 3 магазини та торговий павільйон, сталися пожежі. Також зі ствольної та реактивної артилерії і мінометів ворог обстрілював населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів. 

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 6 людей в Куп'янському районі, в тому числі 16-річний хлопець. В Ізюмському районі поранення зазнав ще 1 хлопець 16 років. 

В області триває розмінування, за добу підрозділи ДСНС знешкодили 702 вибухонебезпечні предмети.

На лінії зіткнення наші захисники і захисниці продовжують бити ворога та завдавати йому відчутних втрат. 

На Луганщині уражено понад 19 районів зосередження озброєння та військової техніки

Сили оборони завдали по окупантах 25 ударів: уражено понад 19 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також шість ЗРК, збито п'ять крилатих ракет і дев'ять БПЛА. Тривають бої.

На Донеччині продовжуються терористичні обстріли регіону

Терористичний обстріл Костянтинівки, Пісків, Невельського, Водяного і Первомайського – двоє загиблих та шестеро поранених цивільних.

На Миколаївщині ворог продовжує тероризувати громади

росіяни продовжують тероризувати Березнегуватську громаду і прилеглі населені пункти – пошкоджено об'єкти торгівлі та адміністративні будівлі, але минулося без жертв і постраждалих.

На Херсонщині деокупація триває

Деокупація регіону триває: херсонці отримують гуманітарну допомогу, грошові виплати, відновлюється електропостачання і мобільний зв’язок. Працюють рятувальники, правоохоронці та вибухотехніки.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW