День захисників і захисниць України - нащадків козацького роду: привітання та листівки



14 жовтня, ми відзначаємо важливе, національне свято - День захисників і захисниць України. Зараз воно набуло особливого сенсу, адже воно є символом спадкоємності героїчних традицій козацьго народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. 

Про це повідомляє редакція.

Сьогоднішнє свято покликане вшанувати всіх тих героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів.

При цьому, за сучасних умов День захисників і захисниць України набув нового значення. І він безумовно є загальнонаціональним. Адже фактично в нас збройна оборона в кілька етапів: це волонтерський рух, рух простих громадян, це ідеологічна війна. Тут кожен робить свою важливу справу, і кожен є так чи інакше оборонцем України. Навіть ті, хто передає гроші на ЗСУ, хто виготовляє саморобні маскувальні сітки, ті, хто привозить обладнання, розвінчує російські міфи.

Завдяки таким Героям і Героїням нас точно чекає Перемога. Після неї додасться нове свято – День перемоги над рф, але воно матиме інший аспект. Водночас День захисників і захисниць України не втратить своєї актуальності і буде нагадувати про те, як сміливо та відважно, на подив всьому світу ми боролися за Батьківщину.

Щоб ви привітали своїх знайомих та близьких воїнів, один одного, редакція сайту 056 зібрала для вас привітання та листівки.

Вас вітаю, захиснику України! Бажаємо щастя нескінченного І неба мирного над головою. А в серці хай живуть добро, спокій та любов!

Вітаю з Днем захисників і захисниць України! Нехай на шляху до нашої перемоги супутниками будуть сила, високий професіоналізм, мужність, витримка та впевненість! Будь здоровий і щасливий!

З Днем захисників та захисниць України! Лише найкращі з найкращих склали присягу влавах Збройних сил України. Мирного неба, щасливого життя, взаємного кохання та підвищення по службі!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW