Атаки Путіна можуть віщувати нову жорстоку фазу війни - CNN



Російський лідер змінює стратегію з програшної війни на полі бою на кампанію з підриву морального духу мирного населення та заподіяння шкоди українським містам.

Останні російські атаки в Україні можуть бути спричинені люттю президента РФ Володимира Путіна через інцидент на Кримському мосту. Проте невибіркові напади на мирних жителів також підвищують ймовірність нового страшного повороту у війні, пише CNN.

"Повідомлення очевидне для всього світу. Путін не має наміру принижуватися. Він не визнає поразки. І він цілком готовий влаштувати різанину серед цивільного населення і невибірковий терор у відповідь на низку невдач на полі бою", - зазначає телеканал.

Удари 10 жовтня не мали великого військового значення і "відбивали потребу Путіна у пошуку нових цілей через його нездатність завдати поразки Україні на полі бою".

"Бомбардування енергооб'єктів здається невловимим натяком на страждання, які російський президент може заподіяти з настанням зими, навіть якщо його війська відступлять перед українськими військами, які використовують західну зброю", - наголошується в статті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW