Харків знеструмлено. Метро працює як укриття



Сьогодні вранці, 10 жовтня, країна-агресор здійснили масований обстріл майже по всій Україні. Серед постраждалих регіонів опинилася і Харківська область

Читайте: Вибухи у Києві, Житомирі, Львові. Вся Україна під масштабними обстрілами. Є загиблі (оновлюється)

«Жителі Харкова та області: залишайтеся в укриттях до відбою повітряної тривоги. Очікуються повторні ракетні удари», – закликає жителів Харківщини очільник ХОВА Олег Синєгубов.

За словами мера міста Ігоря Терехова, удар припав на об’єкт енергетичної інфраструктури. У деяких районах міста пропало світло та відсутнє водопостачання. На місцях влучань вже працюють профільні служби.

«Фахівці обленерго, наші комунальники роблять все можливе, щоби відновити нормальну життєдіяльність Харкова», – розповів мер Харкова.

Крім того, унаслідок обстрілу без електроенергії та водопостачання залишилась Первомайська громада. Про це розповів Первомайський міський голова Микола Бакшеєв.

Окрім того, у Харкові тимчасово припинено рух лініями метрополітену. Нагадуємо, що усі станції працюють як укриття. Роботу наземного електротранспорту також зупинено. Міська рада інформує, що зараз усі відповідні маршрути намагаються закрити автобусами.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW