Кім відреагував на масовані обстріли та закликав не вірити інформації росня про нібито їхній наступ



Десятого жовтня росня здійснила масований удар по Україні. Деякі міста залишились без світла та зв'язку, а в Києві, на жаль, відомо про загиблих.

Голова миколаївської ОВА зазначив, що наразі росня обстрілює  інфраструктуру та розповсюджують фейки про свій наступ, щоб прикрити свої поразки на фронті.  Про це він заявив у своєму зверненні від 10 жовтня, - передає 0512. 

- У нас тривоги, росіяни нападають, три хвилі. Б'ють, наволочі, по інфраструктурі, намагаються відключити нам світло, закидають нам, що йде наступ у всіх напрямках. Х*рня це повна! Насправді наступають наші, тому паніка у них і навпаки, події розвиваються зовсім по-іншому. Росіяни намагаються налякати нас, закидають усілякими повідомленнями, б'ють по інфраструктурі, можливо, будуть відключення світла, але вже ремонтується по всіх областях, не лише Миколаївська. У нас тут немає жодних таких  попадань. Тож у нас все добре, наскільки може бути добре на мільйонний день війни. Тому не переживайте, стежте за оголошеннями, майте запас води про всяк випадок, будьте в укриттях. Повідомимо, що далі, – сказав Кім.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW