Масована ракетна атака по всій Україні: які міста країни потрапили під удар



Двісті двадцять дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню розпочалася з масованої ракетної атаки. 

Редакція розкаже інформацію яка вже відома. 

Президент України Володимир Зеленський написав, що нас намагаються знищити та стерти з лиця землі. Загалом. Знищити наших людей, які сплять удома в Запоріжжі. Убити людей, які їдуть на роботу в Дніпрі та Києві. 

"Повітряна тривога не затихає по всій Україні. Є влучання ракет. На жаль, є загиблі та поранені. Дуже прошу: не залишайте укриттів. Бережіть себе та своїх рідних. Тримаймося та будьмо сильними", - зазначив президент.

На Дніпропетровщині є загиблі та поранені. На місцях ударів працюють усі служби. Про це повідомив голова ОВА Валентин Резніченко.

У Львівській області працювала ППО. Про це повідомив голова ОВА Максим Козицький. У Львові виникли перебої зі зв‘язком, повідомив мер Андрій Садовий. Однак додав, що це тимчасово. Також школи міста перевели у дистанційний режим навчання. Місцями у місті зникло електропостачання.

Над Кропивницьким районом було чутно вибухи. Про це сповістив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович. На місце виїхали відповідні служби.

В Хмельницькій області було чутно вибухи. Працювала ППО. Про це повідомив голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій. У місті Хмельницький зникло електропостачання.

Вибухи також було чутно в Тернопільській області. Голова ОВА Володимир Труш закликав людей залишатися в укриттях.

Ракетний обстріл Києва триває. У місті зафіксували ще декілька «прильотів». Ракети вразили об‘єкти в центрі міста (в Шевченківському районі) та в Солом‘янському районі. Повітряна тривога, а значить і загроза, триває.

До всіх мешканців столиці звернулися, що під час тривоги перебували в укриттях. У місто, якщо немає гострої необхідності, сьогодні краще не виїжджати.

Про це ж просять і мешканців передмість - не їхати сьогодні в столицю. 

Центральні вулиці Києва перекрили правоохоронці, працюють рятувальні служби.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW