Вибух на Кримському мості призведе до затримок у переміщенні російської військової техніки



Вибух на Кримському мосту не призведе до постійного порушення найважливіших російських наземних комунікацій (GLOC) із Кримом, але тимчасово посилить проблеми у логістиці та постачанні російської армії.

Про це йдеться у звіті американського інституту вивчення війни, - повідомляє "Суспільне".

"Автомобільний міст, здається, принаймні частково працює, а залізничний міст не зазнав значних структурних пошкоджень згідно з російськими повідомленнями, які загалом здаються правдоподібними на основі доступних відеодоказів. На російських кадрах видно, як люди йдуть по пошкодженому автомобільному мосту, а поїзд рухається по залізничному мосту", — зазначили в інституті.

Аналітики нагадали слова "голови" Криму Сергія Аксьонова про те, що частину автомобільного мосту відкрили для легковиків та автобусів, а вантажівки повинні рухатися поромами.

"Зруйнована смуга автомобільного мосту обмежуватиме пересування російських військових, доки її не відремонтують, що змусить деякі російські сили певний час покладатися на поромне сполучення", — йдеться у повідомленні.

Водночас в ISW припускають, що російські війська все ще зможуть транспортувати важку техніку залізницею.

"Російські офіційні особи, ймовірно, посилять перевірки безпеки всіх транспортних засобів, які перетинають міст, однак це призведе до затримок у переміщенні російської військової техніки, персоналу та постачання до Криму", — зазначили аналітики.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW