Мешканці Києва та області сьогодні знову можуть чути вибухи: у чому причина



Сьогодні, 7 жовтня, у Вишгородському районі Київської області знову лунатимуть вибухи.

Про це попереджає пресслужба КОВА.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу «Головні новини Києва – 44.ua». Там ми публікуємо ще більше новин, щоб ви завжди були в курсі.

Так, в області знову проходитимуть навчання саперів. У зв'язку з цим мешканці столиці та області можуть чути звуки вибухів.

Сьогодні, 7 жовтня, з 9:00 на території Димерської громади Вишгородського району проводитимуться навчання саперів. У рамках запланованих заходів – відпрацювання навичок вилучення та ліквідації вибухонебезпечних предметів. Тому в деяких громадах можливі звуки вибухів, - розповіли у військовій адміністрації.

Крім того, у Київській області піротехніки продовжують виявляти та знешкоджувати вибухонебезпечні предмети, залишені російськими окупантами.

Також ми раніше писали, що російські загарбники можуть знову обстріляти Київську область. Про це повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба.

Крім того, розповідали про те, що від 26 вересня по 1 жовтня 2022 року у повітрі Києва зафіксували перевищення отруйних газів. Так, зафіксовано перевищення діоксиду азоту у 5 разів та формальдегіду у 3,3 раза.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW