На Харківщині росіяни у катувальній ямі жорстоко вбили людей: тіла двох цивільних були заковані між собою наручниками, - ВІДЕО



У Харківській області силовики знайшли та оглянули катувальну яму з тілами вбитих на базі відпочинку.

Під час огляду деокупованих територій слідчі біля селища Борова на базі "Світло Шахтаря" знайшли штаб військовослужбовців РФ, де вони викопали катувальну яму, в якій залишали вбитих. Про це на своїй Фейсбук-сторінці повідомив начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області Сергій Болвінов.

За словами Сергія Болвінова, про штаб та катувальну яму розповіла жителька Борової, внука котрої викрали рашисти 9 вересня.

"Саме в цій ямі росіяни катували Сергія Авдєєва, колишнього учасника АТО. Його тіло бабуся знайшла самостійно, після того як військовослужбовці РФ покинули територію бази. За словами батька вбитого чоловіка, на тілі було багато різаних ран та 15 вогнепальних поранень. Родичі Сергія перепоховали його тіло. Слідчі та прокурори на місці встановили, що в цій ямі знаходяться ще два тіла - вони заковані між собою наручниками і в цивільному одязі. Двом чоловікам приблизно 30-40 років, приковані вони лівою рукою до правої ноги. У трупів виявлені вогнепальні поранення на черепі та скроні", - розповів начальник слідчого управління Національної поліції у Харківській області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW