Захищаючи Батьківщину від російських окупантів, загинув воїн з Криворізького району - Сергій Шуляк



Захищаючи цілісність та суверенітет Української держави, 1 жовтня 2022 року, поблизу населеного пункту Весела Долина Донецької області, від ворожої кулі загинув старший стрілець Шуляк Сергій Миколайович, 16.01.1979 року народження, мешканець Апостолівської громади. 

Про це повідомляє Криворізька районна військова адміністрація.

Сергій Миколайович був свідомим громадянином нашої Батьківщини. Коли на другий день війни, 25 лютого, його мобілізували до лав Збройних Сил України, він прийняв військову присягу і був вірний їй, країні та своїм побратимам до останнього. Його пам’ятають миролюбивою, великодушною та доброзичливою людиною, яка обрала шлях воїна, аби захистити рідну землю. Свій останній бій він зустрів з гідністю, відданий Україні та її народові.

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить поділяємо ваше горе та схиляємо голови в глибокій скорботі. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях. Вічна пам’ять і слава українському воїну Сергію Шуляку, який захищав Батьківщину та кожного з нас», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW