На Одещині судитимуть двох чоловіків, які привласнили в Затоці землі рекреаційного призначення



Правоохоронці скерували до суду обвинувачення двом жителям Білгорода-Дністровського, які в незаконний спосіб привласнили в Затоці землі рекреаційного призначення.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Одеської області. 

Правоохоронці розповіли, що двоє місцевих громадян віком 44-х років, один з яких – інженер-землевпорядник, протягом 2020-2021 років шахрайським шляхом заволоділи двома земельними ділянками загальною площею 10 соток і вартістю майже 1,7 мільйона гривень. За такі дії спільникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Чоловіки виготовили фіктивну технічну документацію на неіснуючі дачні будинки, які нібито звели на земельних ділянках Затоківської селищної ради, де насправді розташована база для відпочинку та оздоровлення населення Державного агентства водних ресурсів України. З підробленими документами зловмисники пройшли всі інстанції для того, щоб приватизувати землі під неіснуючими спорудами.

За результатами досудового розслідування цієї оборудки слідчі Білгород-Дністровського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом окружної прокуратури повідомили фігурантам про підозру.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду. Максимальне покарання, яке може загрожувати зловмисникам – позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW