У Вижницьке містечко для переселенців заїдуть перші сім'ї



У містечко для переселенців, яке зводять у Вижницькій громаді за підтримки японських підприємців, уже готові переїхати дві родини.

У Вижницькій громаді зводять містечко для переселенців - туди вже готові заїхати перші сім'ї. Про це повідомила Чернівецька обласна рада.

Історії сімей розповів Микита Дядюшко, один із засновників благодійного фонду «Relocation: UA», який є ініціатором проєкту.

Перша родина – Галина та її чудова донечка Альона, яка вразила до сліз своїм позитивом та неймовірною відкритістю після всього пережитого. Сім’я з міста Оріхів Запорізької області, яке перебуває під постійними обстрілами. Житло родини та садочок, який відвідувала Альона, – повністю зруйновані. А 2 травня родина пережила найстрашніший день – під час виконання службового завдання в Харківській області загинув батько цієї чудової родини, Павло.

Друга родина – Євгенія Іванівна та Анатолій Васильович. Пенсіонери з селища Первомайське на Миколаївщині. Вони місяць жили в підвалі під постійними обстрілами. Окупанти практично стерли цей населений пункт із лиця землі. Повністю зруйновано газопровід, електромережі та водопостачання.

За словами Микити Дядюшка, вже незабаром ще декілька сімей зможуть отримати свої тимчасові будиночки у Чорногузах.

Нагадаємо, що у Чернівцях також зводять модульні будинки для переселенців. Роботи фінансує ЄС та уряд Німеччини.

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новини Чернівців)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news0372



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW