Сьогодні у Криворізькому районі нашими силами ППО було збито ворожу ракету, - ФОТО



Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 222 доба добігає кінця.

Стисло щодо ситуації на Дніпропетровщині. Почну з хорошої новини, - повідомив заступник керівника ради оборони області Микола Лукашук.

Сьогодні у Криворізькому районі нашими силами ППО було збито ворожу ракету. Наразі наслідки уточнюються. Попередньо – без жертв.

Керівник ради оборони області Валентин Резніченко опублікував фото збитой ракети. 

Сьогодні у Криворізькому районі нашими силами ППО було збито ворожу ракету, - ФОТО , фото-1

Вдень окупанти зі ствольної артилерії обстріляли Нікополь. Сталася пожежа, яку вже загасили рятувальники. Згорів один паром. На щастя, люди не постраждали. 

За уточненою інформацією, по Мар‘янському вночі вдарили ракетою «Точка-У». Пошкоджено зерносховища, причал та спецтехніку сільгосппідприємства, чотири приватних житлових будинки, господарську споруду, 300 сонячних панелей. Одна 14-річна дівчина постраждала: вона отримала легкі ушкодження, їй надали медичну допомогу, нині перебуває вдома. 

Наразі аварійні бригади ДТЕКу повернули світло в домівки, які були знеструмлені внаслідок ворожих обстрілів. Вдячний співробітникам компанії за оперативну і злагоджену роботу.

Щодо інших районів області – ситуація стабільна. Кордони Дніпропетровщини повністю контролюють Збройні сили України.

Звитяжна боротьба триває. Наші Збройні сили поступово звільняють українську землю від російських окупантів. Подяка і слава кожному захиснику та захисниці, які боронять державу від агресора і щодня доводять, що Україна – незламна.

Пам’ятайте, якою ціною дається свобода. 

Віримо в ЗСУ, в Президента і працюємо задля Перемоги. 

Мирного, тихого вечора!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW