Українська розвідка попереджає, що має повний спектр задокументованої інформації про колаборантів



Розвідка України має повний спектр задокументованої інформації про колаборантів, які пішли на співпрацю з ворогом на тимчасово захоплених територіях.

"ГУР МО України повідомляє, що володіє повним спектром задокументованої інформації щодо колаборантів, які співпрацюють з окупантами з детальним переліком “їхніх заслуг перед росією”. Відповідні списки було підготовлено на підставі інформації, здобутої оперативним шляхом, у тому числі за допомогою агентури в органах влади та силових структурах рф", - повідомляє Головне управління розвідки МОУ.

Українська розвідка попереджає, що має повний спектр задокументованої інформації про колаборантів, фото-1

"Водночас на тимчасово окупованих територіях України деякі громадяни різною мірою співпрацюють з ворогом, беруть участь в роботі окупаційних адміністрацій, видають противнику українських патріотів, яких згодом арештовують, жорстоко катують та вбивають", -ідеться у повідомлені.

У розвідці попередили, що кожний з колаборантів буде притягнутий до відповідальності згідно з чинним законодавством України.

Як повідомляла віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук, якщо люди на окупованих територіях не співпрацювали з окупаційними структурами, то їм не варто боятися кримінальних переслідувань.

Читайте нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

Надсилайте свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

Обговорюйте новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW