Окупанти почали псевдореферендуми про приєднання до росії на тимчасово окупованому Донбасі



Росія почала псевдореферендуми на тимчасово захоплених територіях Запорізької, Херсонської, Луганської і Донецької областей щодо їх незаконного приєднання до свого складу.

Про це в телеграмі повідомила Державна прикордонна служба.

"За добровільну участь у так званих референдумах на тимчасово окупованих територіях українцям загрожує покарання", – нагадали прикордонники.

Рух опору "Жовта стрічка" закликав мешканців тимчасово захоплених територій з 23 до 28 вересня не відкривати нікому двері.

"Звертаємось до жителів тимчасово окупованих міст України.

Сьогодні рашисти будуть ходити по ваших домівках та будуть намагатись змусити вас взяти участь у фейковому референдумі. Ми закликаємо ні в якому разі з 23 до 28 вересня не відкривати двері. Повністю ігорнуйте референдум!" – закликали в русі.

Псевдореферендуми на тимчасово захоплених частинах Запорізької, Херсонської, Донецької і Луганської областей щодо приєднання до Росії окупанти збираються проводити з 23 до 27 вересня. 

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив про те, що проведення фейкових референдумів на тимчасово окупованих територіях України нічого не змінить. Україна й надалі звільнятиме свою землю. Українці не повинні брати участь у фейкових заходах окупантів. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW