Буковинця засудити на п'ять років тюрми за розбещення неповнолітніх дівчат



Ювенальні прокурори Вижницької окружної прокуратури оскаржили в апеляційному порядку вирок буковинцю, розпусні дії якого суд першої інстанції визнав хуліганством та засудив до 5 місяців арешту.

Апеляційний суд погодився з доводами прокурора, скасував вирок суду першої інстанції та засудив чоловіка за розбещення неповнолітніх дівчат до 5 років позбавлення волі.

Під час апеляційного розгляду встановлено та доведено, що у лютому цього року 62-річний чоловік посеред вулиці у одному із сіл Вижницького району Чернівецької області демонстрував двом малолітнім дівчатам 11 і 13 років свій статевий орган. Громадянина затримали.

Вижницький районний суд не побачив у діях підсудного злочину проти статевої свободи та недоторканості дітей та перекваліфікував дії чоловіка на хуліганство.

Прокурор не погодився з таким рішенням та оскаржив його в апеляційному порядку. Чернівецький апеляційний суд підтвердив, що сторона обвинувачення надала достатньо доказів злочину, скасував вирок суду першої інстанції та призначив інше покарання. Чоловіка взяли під варту із зали суду.

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новини Чернівців)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news0372



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW