"У мене шок": онук колишнього президента повернувся з Канади і вступив до українського вишу



Онук третього президента України Віктора Ющенка вступив до українського вишу, попри те, що у квітні матр хлопця Віталіна Ющенко відвезла сина до Канади. Хлопець самостійно вирішив повернутись до України попри те, що тут іде повномасштабна війна.

Про те, що рішення сина стало для матері шоком, Віталіна написала у соцмережах.

"Найкращі вітання студентові! Welcomе в доросле життя! Як же скоро дорослішають наші діти… Вчора у мого сина Віктора відбулась посвята у студенти університету Шевченка. Я щаслива і плачу, бо сама дізналася про це лиш декілька днів тому", - написала вона.

"У мене шок": онук колишнього президента повернувся з Канади і вступив до українського вишу (ФОТО), фото-1

"Так сталося, що ще до початку війни ми розглядали з сином українські вищі навчальні заклади, але не знали, чи будуть вони функціонувати. В квітні я зрозуміла , що треба відвезти сина за кордон, та спробувати поступити там, щоб не втратити навчальний рік. Залишалось обмаль часу, просила сина розглянути варіанти в Канаді. Там велика наша діаспора і багато престижних ВУЗів. Син погодився, хоч і не дуже хотів летіти. Віктор відлетів - серце матері спокійне...", - згадала Віталіна.

"У мене шок": онук колишнього президента повернувся з Канади і вступив до українського вишу (ФОТО), фото-2

"Але син дуже тужив за Україною, рідною домівкою, рідними і хотів повернутись. Він потайки подав документи на вступ до університету Шевченка і отримав позитивну відповідь. Прилетів декілька днів назад, що стало для мене повним шоком. "Мамо, я послухав тебе і полетів до Канади, але прийняв рішення повернутись і навчатись дома. Прошу зрозуміти мене". Тоді я зрозуміла, що мій хлопчик виріс.

Буквально вчора ми за день зібрались на сьогоднішню посвяту. І, ви знаєте, я щаслива, що все так сталось. Я думала лише про його безпеку, а він - про своє майбутнє у рідній країні. Прислухайтесь до своїх дітей. Хай завжди рішення буде за ними, а ви лиш допомагайте порадами", - закликала мама трьох дітей.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW