У Хмельницькому попрощались із військовим Володимиром Кремінським



В останню путь В Хмельницькому провели хмельничани 28-річного військовослужбовця Володимира Кремінського, який загинув 29 серпня. Попрощатися з Володимиром прийшли родичі, друзі та знайомі.

З 24 лютого, від початку повномасштабного вторгнення, Володимир Кремінський був призваний до лав Збройних Сил України, розповідає односельчанка Тетяна, яка жила поруч із його бабусею. Говорить, знала Володимира з дитинства.

«Він був моїм сусідом, його бабця моя сусідка. Він виріс на моїх очах і казав тьотя Таня я тебе так люблю і завжди хочу, щоб ти приходила на мій день народження. Я буду приходити Вовка, я тобі обіцяю. Я забуду твою дату смерті, але завжди буду приходити на твій день народження», - сказала Тетяна.

У міській ритуальній службі загиблого відспівали військові капелани.

У загиблого військовослужбовця залишились мати, батько і сестра, каже Тетяна: «Батько військовий все життя, він воював в АТО, був в Іловайському котлі, ледь вийшов живий. Пекли передачі завжди по вечорах. Передавали йому печиво, для усіх тих, хто з ними воював. Дуже близько біля цієї родини проходить моє життя. Дуже всі класні, світлі».

Поховали Володимира Кремінського на Алеї Слави, що у мікрорайоні Ракове.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW