Залишається тільки бігти: у рф посилили покарання військовозобов'язаних



В держдумі росії ввели до Кримінального кодексу поняття "мобілізація", "воєнний стан" і "воєнний час". Тепер, якщо у разі вручення повістки громадянин рф не з'явився, то його відправляють до в'язниці (на 5-10 років). А із в'язниці через ПВК "Вагнер" на війну. Тобто росіянам залишається тільки бігти зі своєї божевільної батьківщини, або бунтувати.

Про це повідомляє сайт 056.

Депутати рф затвердили пакет поправок до законопроекту Про внесення змін до КК РФ, прийнятий в першому читанні в липні.

Поправками вводиться кілька нових статей: "Добровільна здача в полон "і "Мародерство". За здачу в полон загрожує від трьох до 10 років позбавлення волі, якщо немає ознак державної зради. За мародерство - до 15 років колонії. У переліку обтяжуючих обставин з'являється вчинення злочину "в період мобілізації або воєнного стану, у воєнний час".

Самовільне залишення частини в період мобілізації та воєнного стану каратиметься суворіше:

  • від двох до 10 діб - до 5 років позбавлення волі, замість одного року;
  • від 10 до одного місяця - до 7 років позбавлення волі, замість трьох років;
  • понад місяць - від 5 до 10 років колонії, а замість п'яти років.

Невиконання підлеглим наказу начальника, відданого в установленому порядку, в період воєнного стану, у воєнний час або в умовах збройного конфлікту або ведення бойових дій, а так само відмову від участі у військових або бойових діях будуть карати позбавленням волі на строк від двох до трьох років.

Також призвані на військові збори росіяни, що знаходяться в запасі, будуть нести кримінальну відповідальність за неявку або дезертирство нарівні з контрактниками і призовниками.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у столиці рф масово вручають повістки.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW