Ворог активізує застосування дронів-камікадзе: по портовій інфраструктурі Очакова було скеровано два таких повітряних агресори, - ОК Південь



Обстановка в операційній зоні на південнобузькому напрямку стабільно напружена, але контрольована. Сили оборони продовжують ведення активних дій, чим суттєво підривають морально-психологічний стан, логістику та можливості залучення резервів ворога.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь.

Водночас, ворог активізує застосування дронів-камікадзе на різних напрямках. Так, по портовій інфраструктурі Очакова було скеровано два таких повітряних агресори.

Пожежу оперативно загасили. Постраждалих немає.

Протягом ночі ворог продовжував обстріли наших позицій та мирних населених пунктів як вздовж лінії фронту, так і в тилових районах.

В районі Нововоскресенського і Архангельського ворог проводив повітряну розвідку безпілотними літальними апаратами. Пильністю і влучністю наших зенітно-ракетних підрозділів розвідники «Оріон» і «Орлан-10» знищені.

Вогневі завдання наші ракетно-артилерійські підрозділи продовжували виконувати з контролю мостів та переправ, а також районів зосередження ворожого озброєння та техніки.

Наразі підтверджено зменшення ворожих сил на 17 рашистів, а втрати техніки дорозвідуються.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW