Вибухонебезпечний предмет, та допомога населенню: Одеські рятувальники розповіли, як пройшла минула доба



За минулу добу в Одеській області надзвичайних ситуацій не виникало. Всього сталося 17 подій. Пожеж - 10: по місту Одеса - 2, по області - 8. З них 3 виїзди на загорання сухої рослинності на загальній площі 0,07 Га.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Одещини. 

Також за минулу добу в Одеському районі було виявлено вибухонебезпечний предмет часів Другої світової війни. За межами села Першотравневе була знайдена одна граната Ф-1. Вилучення та знищення групою піротехнічних робіт заплановано 20.09.2022 р.

Чотири виїзди допомога населенню:

  • вчора, 19 вересня, до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в Приморському районі Одеси, по вулиці Генуезька, маленький велосипедист, 2016 року народження, потребує допомоги рятувальників. Як виявилось, нога малюка застрягла в рамі велосипеда. Її успішно дістали. 
  • в Рені на вулиці Соборній рятувальники відчиняли двері квартири, де знаходилась господарка 1936 року народження, яка впала на підлогу та не змогла самостійно підвестись.
  • в Малиновському районі Одеси на вулиці Генерала Петрова о 19:51 спеціалісти ДСНС надали допомогу по освітленню місця працівникам "Міськзелентрест" під час прибирання поваленого дерева з газової труби;
  • в Білгород-Дністровському районі, в селищі міського типу Сарата на вулиці Осіпенко о 23:38 рятувальники надали допомогу по відчиненню дверей квартири, де випадково зачинилась господарка 1991 року народження та не змогла самостійно відчинити.


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW