Скандальновідома блогерка з Тернопільщини знову опинилася в конфліктній ситуації через закиди української снайперки



Днями в мережі розгорнувся скандал довкола нового випуску YouTube-шоу "Бомбардир". У ньому, зокрема, торкнулися і питання блогерів. Мовляв, більшість з них наразі "забили на війну" й опікуються лише своїм контентом, пише Таблоїд.

Таку думку висловила військова ЗСУ, снайперка Євгенія Емеральд. В ході розмови вона навіть запропонувала вирішувати це на законодавчому рівні. Адже "навіщо нам такі блогери?".

Євгенія має свою думку про те, чим займаються блогери

В мережі відразу розділилися на два табори: частина користувачів погодилися з думкою військової, а частина висловила обурення.

Прокоментувати ситуацію з цього приводу вирішила франківська блогерка Саша Бо. Вона впевнена, що "а-ля військова витерла свої берці об блогерів".

Скандальновідома блогерка з Тернопільщини знову опинилася в конфліктній ситуації через закиди української снайперки, фото-1

Бо назвала снайперку "а-ля військовою"

Водночас, інша гостя цього ж YouTube-шоу, блогерка Раміна Есхакзай підтримала снайперку.

"Як можна хейтити жінку, яка захищає нашу країну? Ви сидите в теплих домах і ваші чоловіки з вами поруч", – сказала вона у сторіз в Instagram.

Скандальновідома блогерка з Тернопільщини знову опинилася в конфліктній ситуації через закиди української снайперки, фото-2

Вона також наголосила, що більшість блогерів просто вирвали із контексту слова, а не дивились повний випуск.

Нагадаємо, українська блогерка-мільйонник з Гусятина Саша Бо була серед гостей гучної БДСМ-вечірки Олександра Заліска у Будинку вчених у Львові 27 листопада 2021 року у День пам'яті жертв голодоморів. Під час вечірки ведучий дійства Володимир Остапчук  опублікував в Instagram фото з підписом "Голодная блогерская туса". Після резонасного скандалу з учасниками дійства припинили співпрацю відомі українські бренди.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW