Сьогодні під обстрілами були Нікопольщина, Павлоградщина і Криворіжжя. У Зеленодольську поранено жінку



День на Дніпропетровщині видався неспокійним. Під ворожі обстріли потрапили три райони області.

Як повідомляє голова Рано вранці окупанти вдарили по Павлоградському району на межі з Донеччиною. На місці обстрілу рятувальники виявили 6-метрову воронку і уламки від боєприпасу. Ніхто не постраждав, було пошкоджено лінію електропередач. Наразі люди зі світлом.

Також вранці та надвечір окупаційні війська рф вгатили по Криворізькому району.  В Зеленодольській ТГ внаслідок обстрілу постраждала жінка 58 років: вона дістала уламкове поранення грудної клітини. Перебуває в лікарні в стані середньої тяжкості. 

Прилетіло у Криворізький район і надвечір. Попередньо – минулося без жертв. 

Нікопольська громада також була під ворожим обстрілом. Окупаційні війська рф вкотре вдарили по самому Нікополю зі ствольної артилерії. Там пошкоджено спорткомплекс, приватний будинок, лінію електропередач. Постраждалих немає.

"Попри все маємо й хорошу новину: вдень в небі над Кам‘янським районом наші сили ППО збили безпілотник окупантів. Дякую українським захисникам!", - наголосив Микола Лукашук.

Він також додав:

"Наші божевільні сусіди не можуть змиритися зі своїми невдачами на передовій. Воюють проти цивільного населення, руйнують інфраструктуру, гатять по мирним громадам. Але цей терор обов‘язково закінчиться. І тільки нашою Перемогою.

Покладаємося на Збройні сили України, допомагаємо нашим захисникам, віримо в Президента і в те, що мир в державі запанує зовсім скоро. А поки – працюємо задля спільної мети".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW