“Ощадбанк” та “Приватбанк” відновлюють роботу на деокупованій Харківщині



Державні “Ощадбанк” та “ПриватБанк” відновлюють надання банківських послуг у звільнених населених пунктах Харківської області.

Про це повідомляє Мінреінтеграція України.

20 вересня відбудуться перші виїзди мешканців Куп'янська до найближчих відділень “Ощадбанку”.

Автобуси відправляться до м. Чугуїв (вул. Старонікольська, 33) та м. Харків (вул. Біблика, 20/8). В Ощадбанку запевнили, що готові до прийому людей: працюватиме необхідна кількість персоналу та буде достатньо готівки.

 “Ощадбанк” та “Приватбанк” відновлюють роботу на деокупованій Харківщині, фото-1

Планується відновити роботу відділень. Зокрема, у м. Балаклія – 19-20 вересня. Це повноцінне велике відділення, яке обслуговуватиме місто і найближчі села. А також у смт Шевченкове – до кінця вересня.

Відновлюється робота банкоматів. Перші транзакції пройшли у смт Золочів та м. Дергачі. Ще кілька банкоматів мають відновитися цього місяця: смт Червоний Донець, смт Андріївка та м. Балаклія.

У м. Дергачі Ощадбанк запускає послугу «Готівка на касі». Нею можна буде скористатися в торгово-сервісних підприємствах. Загалом 4 термінали.

Також повідомляється, що перше відділення “ПриватБанку” на звільнених територіях Харківської області відкриється 25 вересня у Дергачах.

 “Ощадбанк” та “Приватбанк” відновлюють роботу на деокупованій Харківщині, фото-2

На інфографіці, опублікованій міністерством, йдеться, що відділення у Балаклії, Шевченківському, Золочові, Вовчанську та Великому Бурлуку відкриються протягом жовтня. Зазначається також, що в Дергачах та Золочові вже працюють чотири банкомати ПриватБанку.

При цьому триває робота над запуском ще 17 банкоматів на деокупованих територіях. У Дергачах та Золочеві також працюють три термінали з сервісом “Готівка на касі”.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW