У столиці за вихідні зібрали та вивезли на утилізацію майже 1,2 тисячі кубометрів сміття



В рамках Всесвітнього дня прибирання у столиці зібрали та вивезли майже 1,2 тисячі кубометрів сміття. І це лише за минулі вихідні.

Про це повідомили в пресслужбі Київської міської адміністрації. 

Толоки проводили в усіх районах міста протягом двох днів. За словами заступника голови КМДА Петра Пантелеєва, до роботи були залучені комунальні служби, громадські організації та небайдужі громадяни.

Прибирали різні місця – парки і сквери, двори, місця, де накопичилось сміття, прибирали стихійні звалища тощо. Роботи на деяких локаціях продовжуються, – сказав Петро Пантелеєв.

Він також нагадав, що попри воєнний стан у Києві не припиняють сортувати та переробляти відсортовані відходи. У столиці встановлено близько 4 тисяч контейнерів для різних фракцій – паперу, пластику, скла, небезпечних відходів, медичних препаратів, дрібної електроніки тощо.

Як пройшло традиційне осіннє прибирання, читайте в нашому матеріалі.

Раніше ми розповідали, що на Київщині планують збудувати два сміттєпереробні заводи за новітніми технологіями. Вони з'являться на території Бориспільської, Броварської та Фастівської громад. Загалом в області планується будівництво до 10 нових підприємств.

Вас може зацікавити: На Київщині відновили міст, який підірвали окупанти

Головні новини Києва - 44.ua у Телеграмі: актуальні та превірені новини столиці та України для тих, хто цінує свій час



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW