Команда важкоатлетів Львівщини увійшла в трійку найкращих на чемпіонаті України



У жіночих змаганнях важкоатлетки Львівщини вибороли бронзу, у змаганнях серед чоловіків важкоатлети області стали срібними призерами.

18 вересня у пресслужбі Львівської ОВА повідомили, що Львівська збірна увійшла до трійки найкращих як серед чоловіків, так і серед жінок на чемпіонаті України з важкої атлетики.

У жіночих змаганнях брали участь 19 команд областей, важкоатлетки Львівщини вибороли бронзу.

В особистих змаганнях чемпіонкою України стала Мирослава Виздрик з Городка, яка виступає у ваговій категорії 87 кг: вона показала перший результат і в ривку, і в у поштовху. Тренують спортсменку Василь Плюта, Віктор Кінарьов, Сергій Тузяк. Віцечемпіонкою України у цій же ваговій категорії стала львів'янка Ельвіра Борозна – друга у ривку та третя у поштовху. Тренує спортсменку Олександр Товстоног.

Бронзу у ваговій категорії 45 кг виборола львів'янка Марія Куц, вона також зайняла третє місце у вправі ривок. Тренують спортсменку Олександр Корчинський, Олександр Товстоног та Михайло Хома.

У змаганнях серед чоловіків за нагороди боролись представники 20 регіонів, тут важкоатлети Львівщини стали срібними призерами у командних змаганнях.

Зокрема, чемпіоном України став львів'янин Анатолій Горідько, який змагався у ваговій категорії 89 кг та показав найкращий результат як у ривку, так і в поштовху. Його тренують Василь Плюта, Віктор Кінарьов, Сергій Тузяк.

Бронзовим призером у вазі 67 кг став Володимир Галій з Жидачева. Він показав другий результат у ривку та третій у поштовху. Тренують атлета Олег Косів, Андрій та Володимир Гентоші.

До п'ятірки найкращих у різних вагових категоріях також увійшли Сергій Лишега з Жидачева, львів’яни Ростислав Пемпусь, Павло Закашевський та Ігор Півторак. Останній на змаганнях вперше виконав норматив майстра спорту України. 

До десятки кращих також увійшли представники Жидачева Олег-Ельтибар Махмудов та Віталій Терлак. Достойно виступив і Орест Романів, який посів 13 місце. 

Команда важкоатлетів Львівщини увійшла у трійку найкращих на національних змаганнях, Фото: пресслужби Львівської ОВА

Команда важкоатлетів Львівщини увійшла у трійку найкращих на національних змаганнях, Фото: пресслужби Львівської ОВА

Читайте також: Чи готова Львівщина до прийому нової хвилі переселенців: про ситуацію із проживанням

Фото на головній: пресслужби Львівської ОВА



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW