На Київщині відбудують амбулаторію за міжнародними стандартами



У Макарові Київської області відбудують амбулаторію, яка була знищена внаслідок російських обстрілів, за міжнародними стандартами. Її відновленням буде займатися МОЗ разом з партнерами.

Про це повідомляє пресслужба МОЗ після візиту очільника відомства Віктора Ляшка на будмайданчик в Макарові Київської області.

Ще більше новин на нашому Telegram-каналі «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте!

"Ми будуємо, не оглядаючись на те, що було, а робимо інноваційні об'єкти, щоб заклади охорони здоров’я були однакові комфортні як для пацієнтів, так і для медичних працівників. Інновації будуть і в дизайні об'єктів, і в технологіях, які використовуватимуться у лікарнях", - сказав Ляшко.

Також повідомлялося, що відновлення цього медичного закладу стало одним з перших проєктів, які реалізовує міністерство в межах післявоєнного розвитку країни.

Відновлена амбулаторія буде оснащена необхідним обладнанням для обслуговування близько 16 000 пацієнтів.

Також ми писали про те, що станом на 12 вересня на Київщині завершено відновлювальні роботи на близько 2000 об’єктів, що зазнали пошкоджень унаслідок військової агресії з боку армії рф.

Крім того, повідомляли, що архітектурно-містобудівна рада при Департаменті містобудування та архітектури КМДА підтримала концепцію щодо будівництва об’єктів укриттів попри те, що забудова Києва вже сформована.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW