Сьогодні Дніпропетровщину атакувало п’ять ворожих ракет: ситуація в регіоні станом на вечір



Завершується двісті п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що загинуло двоє цивільних, троє - постраждало. Сьогодні Дніпропетровщину атакувало п’ять ворожих ракет. Три збило наше ППО. Це були «Іскандери-К».

Вдень ракети вгатили по Криворізькому району. Люди не постраждали. Є масштабні руйнування.

Після трьох днів ракетних обстрілів рятувальники та працівники комунальних служб продовжують роботи по ліквідації тяжких наслідків удару по Кривому Рогу, аби не допустити техногенної катастрофи.

У Зеленодольській громаді вдень стався вогневий обстріл цивільних об’єктів. 62-річний чоловік перебував у підвалі, а 48-річний - порпався у гаражі. Обоє загинули. Ще один чоловік (йому 54 роки) вийшов на подвір‘я власного дому, коли його застав обстріл. Нині постраждалого ушпиталено в стані середньої важкості. В громаді зруйновано один будинок, господарча споруда та непрацююча водонапірна вежа.

Рештки збитої нашим ППО ракети знайшли у Синельниківському районі. Без жертв. Безпечні уламки ще однієї - знайдені у Кам'янському районі. Там теж без постраждалих.

Надвечір ворог двічі обстріляв Марганецьку громаду - зі ствольної артилерії та «Градів». Зруйнований один приватний житловий будинок та газопровід. Двох людей ушпиталено.

В інших районах Дніпропетровщини - без надзвичайних подій.

Радіаційний фон - в нормі.

"Сьогодні путін заявив, що готовий до переговорів. Він розуміє, що росія вже програла. При оголошенні загальної мобілізації його режим рухне. Окупанти дезертирують, воюють найманці «чвк вагнер». В мережі «гуляє» відео, як поплічник російського режиму пригожин вербує на війну в‘язнів рф (ґвалтівників, вбивць, крадіїв). Такі «злиті» відео свідчать про початок розпаду режиму.

Фінал путінської ери наближається. Бо українці воюють за свою свободу та незалежність, а росіяни - за гроші та пральні машини.

Переможемо. Слава ЗСУ. Віримо в нашого Президента. Слава українській нації“, - підсумував Микола Лукашук. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW