Жінка з Вінниччини надіслала жовто-блакитну квітку королеві Великої Британії Єлизаветі ІІ та отримала відповідь



Алла Логхран, яка народилася у селі Будки Немирівського району та нині проживає в Англії, виготовила жовто-блакитну квітку для її Величності королеви Єлизавети ІІ. Згодом жінка неочікувано отримала лист із подякою.


Про це повідомляють у щотижневій газеті “Прибузькі новини”.

“Моя мама, Алла Логхран (дівоче прізвище Семененко), народилась у селі Будки Немирівсього району. На початку 2000 року вона переїхала в Ірландію, а потім в Англію. Декілька років назад, мама з вітчимом почали мріяти про те, щоб переїхати назад у Будки, але війна змусила поставити на паузу ці плани. Від початку подій 24 лютого мама знайшла прихисток від стресу та переживань у творчості, вона почала виготовляти яскраві жовто-блакитні квітки”, - йдеться у повідомленні.

Жінка продавала ці вироби та перераховувала кошти на Вінницький військовий шпиталь. Якось їй порекомендували відправити таку квітку її Величності королеві Єлизаветі ІІ до її Платинового Ювілею.

“Мама спочатку вагалася - невже до самої королеви дійде? Але таки зважилася! Зробила особливу квітку з жовто-блакитними кольорами та з кольорами прапора Великої Британії. Мама написала лист, де подякувала королеві за підтримку, яку Велика Британія надає Україні під час війни. Відправила, та й забула. Країна гучно відсвяткувала ювілей і ось, в кінці серпня, мамі надходить лист від фрейліни королеви, Анабель Вайтхед, де вона дякує від лиця королеви за подарунок. Як виявилося, королева була зворушена квіткою, як символом дружби між Україною та Британією. Маминій радості не було меж! Це надихає її продовжувати свою творчість та допомагати своєму рідному краю”, - додають у розповіді.

Жінка та її чоловік Джері не втрачають надію, що зовсім швидко втілять свою мрію про життя у мальовничих Будках. А наразі вони роблять усе можливе, щоб підтримати Україну у цей непростий час.

Нагадаємо, королева Єлизавета ІІ пішла з життя у віці 96 років 8 вересня 2022 року. Мільйони людей по всьому світу згадують 70 років її правління та тужать за її величністю. Крім того, Велика Британія та королівська сім’я регулярно підтримують Україну.

Жінка з Вінниччини надіслала жовто-блакитну квітку королеві Великої Британії Єлизаветі ІІ та отримала відповідь, фото-1Жінка з Вінниччини надіслала жовто-блакитну квітку королеві Великої Британії Єлизаветі ІІ та отримала відповідь, фото-2Жінка з Вінниччини надіслала жовто-блакитну квітку королеві Великої Британії Єлизаветі ІІ та отримала відповідь, фото-3

Джерело:https://vinbazar.com/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW