Буковинець брав 2000 євро з людини за нелегальний перетин кордону



Від 2000 євро з людини за нелегальний перетин кордону – поліцейські підозрюють буковинця в незаконному переправленні чоловіків до Румунії.

Співробітники міграційної поліції в Чернівецькій області разом із прикордонниками завадили групі чоловіків перетнути державний кордон поза пунктом пропуску. Слідчі встановили причетність жителя Чернівецького району до незаконного переправлення чоловіків до Румунії. Така діяльність загрожує зловмиснику позбавленням волі на строк до 9 років з конфіскацією майна.

35-річний житель села Чудей вирішив скористатися своєю обізнаністю в особливостях прикордонної місцевості та збагатитися за рахунок охочих уникнути мобілізації.

Підшукавши 8 чоловіків, які бажали нелегально покинути територію України, буковинець ймовірно зі спільниками провів ухилянтів до лінії розмежування державного кордону. Там вони повинні були подолати загороджувальну сітку. Правоохоронці завадили їм нелегально потрапити до Румунії.

За допомогу перетнути кордон ухилянти мали сплачувати 2-2,5 тисячі євро та вже надали фігуранту 9 тисяч євро. 

Слідчі повідомили буковинцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють інших осіб, які можуть бути причетними до правопорушення.

Читайте: Понад 8 тисяч ухилянтів намагалися незаконно перетнути кордон під час воєнного стану

Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новини Чернівців)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news0372



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW