У Печерському районі Києва жінка виявила гранату «Ф-1» , – ФОТО



У Києві жінка біля власного будинку виявила підозрілий предмет та взяла його до рук. Проте зрозуміла, що він може нести небезпеку та повідомила про нього спеціалістів.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Ми маємо Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua». Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх подій Києва, регіону та України.

У столиці жінка виявили гранату Ф-1

Жінка, що проживає на вулиці Миколи Соловцова, помітила неподалеку від оселі предмет, який зовні нагадує вибуховий пристрій. Мешканка Печерського району, нехтуючи правилами безпеки, взяла предмет до рук, – йдеться в повідомленні поліціянтів.

Через деякий час мешканка Києва повідомила про підозрілий предмет поліцейським. Вона усвідомила, що вибуховий пристрій може нести небезпеку для інших.

На місце знаходження гранати оперативно прибули вибухотехніки, слідчі та патрульні правоохоронці. На щастя, постраждалих немає.

У столиці жінка виявили гранату Ф-1, Поліція Києва

У столиці жінка виявили гранату Ф-1, Поліція Києва

Спеціалісти по вибуховим пристроям знешкодили гранату та направили її на подальшу експертизу.

Поліцейські звернулися до громадян та попросили бути обережними, не чіпати вибухонебезпечні або просто підозрілі предмети.

Запам’ятайте, якщо Ви натрапили на підозрілий предмет, не підіймайте, не торкайтесь. Відійдіть на безпечну відстань та попередьте людей навколо про можливу небезпеку, - рекомендують правоохоронці.

Нагадуємо, якщо ви знайшли подібну річ, одразу повідомте на спецлінію 101 чи 102. Не намагайтеся знешкодити предмет без фахівців.

Також ми повідомляли, що в Обухівському районі Київщини затримали 30-річного чоловіка, який розстріляв державний прапор України і погрожував поліцейським гранатою.

Крім того, розповідали про те, що 12 вересня у Києві до правоохоронців надійшло повідомлення про масове замінування міських об'єктів. Зокрема, йдеться про школи, вокзали та торговельно-розважальні центри.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW