Мелітопольських чоловіків хочуть змусити піти служити у російську армію



Зрадниця галина данильченко, яка прислуговує окупантам «т.в.о. мера» окупованого Мелітополя підтвердила, що мелітопольські чоловіки, які отримують російські паспорти, підуть служити у російську армію.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Ріа-Мелітополь.

У пропагандистській програмі "АнтиФейк" вона почала спростовувати інформацію про те, що мелітопольських чоловіків, які отримали російські паспорти, будуть забирати на службу в росармію, як це роблять окупанти у днр та лнр.

Після цього данильченко сказала, що в Мелітополі нібито ті, хто отримав роспаспорти, йдуть воювати в армію загарбника абсолютно добровільно.

У момент, коли данильченко заявила про те, що мелітопольці хочуть воювати на боці росії та "знищувати укрофашистів", навіть у ведучого програми від подиву округлилися очі. Особливо шокувало те, що вона сказала, що мелітопольські чоловіки обов'язково "захищатимуть свою землю" від ЗСУ.

Сподіваємося, наші воїни визволять від рашистької нечисті Мелітополь швидше, ніж вона змусить йти місцевих чоловіків проти своїх же. Адже, що таке добровільно у росії всім добре відомо.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW