Хмельницькі спортсмени достойно виступають на міжнародній арені



Протягом минулого тижня хмельницькі спортсмени брали участь у змаганнях міжнародного рівня з різних видів спорту та продемонстрували гарні результати.

На заключному етапі Діамантової ліги, престижному легкоатлетичному турнірі, а також крайньому старті у цьому сезоні, вихованка ОЦФВУМ, хмельничанка Марина Бех-Романчук у потрійному стрибку показала прекрасний результат – 14.96 метри та посіла друге місце цих змагань. Перемогу святкувала чинна рекордсменка світу - Юлімар Рохас з Венесуели (15.31 метри).

В іспанському місті Баньолес пройшов чемпіонат Європи з веслування на човнах «Дракон». Вихованка Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №4 Марія Євдокимова увійшла до складу збірної команди України. На різних дистанціях Марія з командою зуміла вибороти 3 золоті, 4 срібні та 1 бронзову нагороду.

У місті Братислава (Словаччина) відбулися міжнародні змагання «Olympik hopes» з веслування на байдарках і каное. У змаганнях взяли участь спортсмени з понад 40 країн світу. Вихованка Хмельницької дитячо-юнацької спортивної школи №4, каноїстка Вікторія Ярчевська стала переможницею на дистанціях 1000 м та 200 м, а також посіла друге місце на дистанції 500 м.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW