За добу львівські патрульні затримали 5 наркоторговців, - ФОТО



У Львові патрульні затримали 5 людей, які мали наркотики. 

У Львові правоохоронці виявили 6 людей, які мали з собою наркотичні речовини. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Львівщини. 

Один із випадків трапився на вулиці Пасічній. Увагу патрульних привернув невідомий чоловік, який порушив комендантську годину. У 38-річного мешканця Донецька виявили два прозорих зіп-пакети, в яких були речовини рослинного та порошкоподібного походження.

Іншого порушника комендантської години охоронці порядку виявили на вулиці Шевченка. Розгублений 37-річний львів‘янин тримав у руці зіп-пакет із порошкоподібною речовиною.

На вулиці Поліській, патрульні зупинили автомобіль Opel Combo, водій якого порушив ПДР. Під час спілкування з водієм та пасажиром, останній помітно нервував і поспішав завершити розмову з поліцейськими. У 39-річного пасажира виявили зіп-пакет з, ймовірно, наркотичною речовиною.

Ще один випадок трапився на вулиці Авраама Лінкольна. Підозрілий чоловік, вгледівши службовий автомобіль, різко змінив напрямок руху. У 40-річного мешканця Львівщини, патрульні виявили два згортки фольги з кристалічною речовиною, ймовірно, наркотичної дії.

І знову порушник комендантської години. Його поліцейські виявили на вулиці Івана Миколайчука. Під час спілкування, 29-річний львів‘янин помітно нервував та намагався покинути місце події. У громадянина виявили зелений поліетиленовий пакет із речовиною, рослинного походження.

У всіх випадках інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу для вилучення речовин та надання правової кваліфікації діям порушників.

У Львові патрульні виявили 5 наркоторговців
Фото - Патрульна поліція ЛьвівщиниУ Львові патрульні виявили 5 наркоторговців
Фото - Патрульна поліція Львівщини

Читайте також: Львівська посадовиця поширювала пропаганду комунізму у соціальних мережах



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW