Викрав у підлітка велосипед: поліцейські Франківщини затримали підозрюваного



Всього дві години знадобилося тлумацьким поліцейським, щоб встановити та затримати правопорушника, який вкрав у неповнолітнього двоколісник. Фігурант у скоєному зізнався. Тепер підозрюваному може загрожувати максимальне покарання до 8 років ув’язнення. 

Про це інформує поліція Франківщини. 

Днями на до поліції Тлумача із заявою звернулась місцева мешканка. При спілкуванні із поліцейськими жінка повідомила, що з під’їзду будинку невідомий викрав велосипед її сина. 

Поліцейські провели ряд розшукових заходів та одразу встановили особу підозрюваного.  А буквально за лічені  години  фігуранта виявили на одній із вулиць Тлумач. При ньому був і вкрадений велосипед.  

Йдеться про 42-річного мешканця району. В минулому затриманий уже неодноразово судимий за майнові злочини.  

Двоколісник вилучили, невдовзі його повернуть власнику.  

Правопорушника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.  Дії фігуранта кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Слідчі повідомили йому про підозру, а суд обере запобіжний захід. 

Станом на сьогодні, незалежно від розміру вчиненої крадіжки, міра покарання обирається найсуворіша, оскільки прирівнюється до скоєння тяжкого злочину.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW