Довгоочікуване тепло на Тернопільщину принесе Пеггі: коли саме і яка буде температура



Україну з понеділка накриє циклон Пеггі - тож тиждень буде дощовим й прохолодним. А відчутне потепління прийде із середи, 14 вересня, пише УНІАН.

Такий прогноз озвучила синоптик Наталка Діденко. За її словами, завтра, 12 вересня, дощі, від невеликих до помірних, пройдуть практично повсюди. У понеділок у Дніпрі, Кропивницькому, на Полтавщині та в східних областях очікується аж +17...+22 градуси, в Криму - до +24 градусів. Найхолодніше буде у західній частині України, на Вінниччині, Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, прикордонних районах Сумщини та Харківщини, західних районах Черкащини, там буде +10...+15 градусів. Вітер посилюватиметься до окремих штормових поривів на заході та сході України.

"У Києві понеділок буде вологим, хмарним, з періодичними дощами. Протягом дня повітря не обіцяє столиці тепла, максимальна температура повітря передбачається лише +14 градусів", - каже синоптик.

Діденко додала, що потепліє відчутніше у середу, 14 вересня. Раніше синоптик Ігор Кибальчич заявив, що у вересні бабине літо в Україні очікується лише у західних областях. На решті ж територій потепління можливе у жовтні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW