Під ранок на півдні України ворог намагався провести розвідку боєм



Обтановка у південнобузькій операційній зоні залишається динамічно напруженою, але контрольованою Силами оборони. Тривають активні бойові дії вздовж усієї лінії зіткнення. Підрозділи окупаційних військ, намагаються залучити резерви, сподіваючись перехопити ініціативу.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь.

Ракетно-артилерійським вогнем за підтримки тактичної та армійської авіації ворог намагається вплинути на темп просування наших військ.

Під ранок, силами до взводу на бойових машинах піхоти та десанту, намагався провести розвідку боєм з метою виявлення наших позицій. Отримав жорстку відсіч, втратив до 50 % особового складу, 2 БМП і відступив.

За ніч нашою авіацією та ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 130 вогневих завдань по районах зосередження живої сили та бойової техніки ворога, наведеному мосту та складу боєприпасів.

Сили оборони контролюють обстановку на мостах та коректують плани ворога щодо спроб використання їх для транспортного сполучення. Наш вогневий вплив на пробні рейси змушує їх зупиняти сполучення і продовжувати пошук альтернатив.

За результатами виконання бойових завдань підтверджено втрати ворога у кількості 35 окупантів, 5 одиниць авто-бронєтехніки та міномета 120 калібру. В районі Нової Каховки знищено склад боєприпасів та наведений міст через Дніпро.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW