У Кривому Розі розпочалась реалізація молодіжного проєкту «Взаємодія», - ФОТО, ВІДЕО



Команда громадської організації «Молодіжна організація «Взаємодія» підготувала та розпочала реалізацію у Кривому Розі п'ятиденного молодіжного проєкту «Взаємодія», до участі у якому залучена місцева та внутрішньо-переміщена молодь.

Як повідомляє сайт 0564.ua, сьогодні, 10 вересня, команда організаторів розпочала проєкт з «Нетворкінгу» (день 1).

Метою проєкту  «Взаємодія» є підтримка, соціалізація та адаптація внутрішньо переміщеної молоді 16-20 років у Кривому Розі. А серед його завдань - створення умов для соціалізації та взаємодії молоді ВПО: з містом (у вигляді екскурсій), з суспільством (через взаємодію на тренінгах), з собою (через навички рефлексії і знань з психології). Таким чином молодих людей познайомлять між собою, познайомлять з містом і громадою, спробують позбавити їх відчуття чужості та сформувати спільноту взаємопідтримки. 

Учасників проєкту, серед яких - молодь, яка приїхала до Кривого Рогу з Донеччини, Херсонщини, інших громад Дніпропетровщини, навчатимуть у трьох напрямках взаємодії: 

•З містом – через екскурсію з зануренням у соціально-культурне життя Кривого Рогу;

•З суспільством – через тренінги, командотворення та нові знайомства; 

•З собою – через навички рефлексії та знань з психології.

У Кривому Розі розпочалась реалізація молодіжного проєкту «Взаємодія», - ФОТО, ВІДЕО, фото-1

В рамках проєкту відбудеться 5 одноденних активностей. Із учасниками працюватимуть двоє тренерів, два екскурсоводи та команда ГО «Молодіжна організація «Взаємодія». 

Після «Нетворкінгу», хлопців та дівчат очікують на тренінгу «Як не загубити і допомогти собі в період війни» від Романа Морозова (день 2).

День 3: «Welcome KR» - екскурсія Кривим Рогом з професійними гідами.

День 4: «Майстер-клас» - тренінг з психологинею Оксаною Кузьмич.

День 5: «Спільне волонтерство» - волонтерство учасників у місті – організація прибирання у парку або сквері.

Спікери проєкту:

Оксана Кузьмич - викладачка факультету психології в Державному університеті економіки і технологій, психолог, арт-терапевт, обожнює свою професію. Вмотивована ділитися знаннями і готова надати підтримку.

Роман Морозов – співзасновник та програмний директор культурно - громадського центру Шелтер+, має великий досвід роботи з молоддю, виховник в скаутській організації "Пласт". Є тренером  в таких напрямках: лідерство, командна робота, громадянське суспільство; особистий розвиток. В темі активної громадської діяльності з 2002 р.

Валентина Серьогіна - гідеса міста Кривий Ріг, членкиня Всеукраїнської асоціації гідів. Має у запасі авторські екскурсії. Любить розповідати цікаві факти, а не суху історію.

Наталія Мосіна - гід Кривого Рогу, членкиня Всеукраїнської асоціації гідів. Закохана у Кривий Ріг, готова показати його з найкращих сторін і відповісти на ваші питання про місто.

Команда ГО «Молодіжна організація «Взаємодія»:

Олександр Богун – голова організації, бухгалтер та співзасновник ГО.

Анна Поддуєва – SMM-менеджерка, проєктна менеджерка та співзасновниця ГО.

Софія Коваленко – комунікаційниця, менеджерка зі зв’язків з громадськістю та співзасновниця ГО.

Катерина Таушканова – проєктна менеджерка та співзасновниця ГО. 

Дарія Шевчук – дизайнерка ГО. 

Зазначається, що ГО «Молодіжна організація «Взаємодія» має Меморандум про співпрацю з Державним університетом економіки і технологій, а партнером проєкту «Взаємодія» у Кривому Розі є Культурно-громадський центр ШELTER+.

Проєкт реалізується за підтримки: National Endowment for Democracy, ГО «Фонд «Професійний розвиток Харкова» та Харківського міського центру підтримки молодіжних ініціатив «HUB 6/9».

Про проєкт «Взаємодія» слухайте також на нашому відео:

У Кривому Розі розпочалась реалізація молодіжного проєкту «Взаємодія», - ФОТО, ВІДЕО, фото-15

Здійснено за підтримки Асоціації "Незалежні регіональні видавці України" в рамках реалізації грантового проєкту Хаб підтримки регіональних медіа. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією партнерів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW