Оригінальна зустріч: 100-тисячного пасажира "Стефанія Експрес" у Калуші чекає сюрприз



У прикарпатському місті Калуш вокзал прикрасили рожевою панамою — символом гурту Kalush Orchestra, який цього року переміг на “Євробаченні”. Так в Укрзалізниці вирішили зустріти в цьому місті 100-тисячного пасажира рейсу “Стефанія Експрес”.

Про це у п’ятницю, 9 вересня, повідомила пресслужба компанії, пише КУРС.

“Особливість найближчого вечірнього рейсу в тому, що на борту буде 100-тисячний пасажир потяга з моменту його перейменування та оновлення після перемоги пісні “Стефанія” на Євробаченні”, — йдеться у повідомленні.

Укрзалізниця додала, що до цієї події група Kalush Orchestra передала ювілейному пасажиру рожеву панаму зі своїми автографами.

Оригінальна зустріч: 100-тисячного пасажира "Стефанія Експрес" у Калуші чекає сюрприз, фото-1

“Ювілейний пасажир ще не знає про свій сюрприз, але Kalush Orchestra вже його підготували, він чекає потрібного місця… Тепер звучання пісні “Стефанія” на відправку експреса стане ще органічнішим, а Калуш отримає нову класну туристичну фотозону”, — прокоментувала ініціативу компанія-перевізник.

Нагадаємо, у травні цього року потяг 43 Київ – Івано-Франківськ у розкладі цього року офіційно перейменували на “Стефанія Експрес”. Вокзали Києва, Калуша та Івано-Франківська після перемоги Kalush Orchestra стали вітати цей потяг піснею “Стефанія”.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW