Сумську молодь навчатимуть тому, про що не розкажуть в школі



Сумчан від 14 до 17 років запрошують для участі в Програмі «Easy for Busy: про що не розкажуть в школі».

«Як ти? Ми знаємо, що тобі може бути зараз складно. І тому нам точно є про що поговорити. Не залишайся на самоті. Ми будемо поряд! Ти просто не повіриш, як можна легко допомогти самому собі і як тобі пощастило, що є така крута програма!», - звертаються до старшокласників організатори.

Стосунки, конфлікти, спілкування, емоції, самовідновлення та пошук відповідей на одвічні питання «Хто я?», «З ким я?», «Що я маю/хочу робити у цьому світі як цей?». За допомогою досвідчених тренерів і сучасних методів освіти молоді сумчани будуть набувати навичок та обговорювати важливі питання, що допоможуть зробити життя більш наповненим.

Тому шукають команду молодих людей віком від 14 до 17 років як мешканців міста, так і з-поміж ВПО для участі в Програмі «Easy for Busy: про що не розкажуть в школі».

Проєкт триватиме з 28 вересня по 15 жовтня.

Зустрічі проходитимуть двічі на тиждень на базі МЦ «Романтика»: вівторок або середа з 15:00 до 17:30, в суботу з 11:00 до 13:30 або з 15:00 до 17:30 (в залежності від групи).

«Програма складається з шести тематичних зустрічей. Учасники можуть обрати п’ять з десяти тем на вибір. Тож запрошуємо заповнити форму і обрати теми, які цікавлять саме тебе, та чекай на запрошення!», - наголошують у МЦ «Романтика».

Посилання на анкету: https://cutt.ly/HCmAl6U

Програма впроваджується в рамках проєкту «Освіта в кризових ситуаціях», що реалізується ГО «Донецький молодіжний дебатний центр» у партнерстві з Комунальною установою «Молодіжний центр «Романтика» (м. Суми), Громадською організацією «Молодіжний ресурсний центр «Нові крила» (м. Нововолинськ), Громадською організацією «Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр «Європейський клуб» (м. Кременчук), Київським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти (м. Біла Церква), Комунальним закладом «Центр культури та дозвілля» Клеванської селищної ради за підтримки Street Child UK.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW