Ні в якому разі не годуйте цим кота: 7 заборонених продуктів



Найбільш розповсюдженою причиною хвороб у котів є неправильне харчування, на яке питомця "спонукає" господар.

Насправді, існує цілий ряд продуктів, які попри розповсюджену думку про "сумісність" із харчуванням кота - дуже небезпечні для нього.

Цей список складається з 7 продуктів, серед яких:

Молочка

Справа в тому, що попри бажання випити молока чи з'їсти тарілку сиру - у котів не засвоюється лактоза і надмірне вживання цих продуктів спричиняє рвоту та розлади травлення.

Риба та рибні консерви

Філе нежирної риби дуже корисно для котів, однак усі частини, в яких є кістки - це велика небезпека. Також велика кількість риби додає коту в організм фосфору, через надмір якого з'являється мочекам'яна хврорба.

Виноград та родзинки

Деякі господарі знають, як кіт любить накинутится на виноград і їсти його  з вами на рівні. Однак, виноград та родзинки мають бути заборонені через те, що вони викликають отруєння.

Шоколад

Шоколад - страшний продукт для кота. Справа в тому, що у складі шоколаду є Теобромін, який викликає у кращому випадку - негативні наслідки для усього організму і пожиттєву дієту, в іншому випадку -  може викликати тахікардію та судороги.

Ковбаса

Цей продукт - кладязь консервантів, солі та перцю, які категорично не можуть посприяти здоро'ю кота.

Цибуля

Деякі коти веселять своїх господарів тим, що полюбляють з'сти цибулю, але насолоджуватись цим дійством не можна. Цей продукт призводить до руйнування еритроцитів в крові та анемії.

Читайте також: Чому пахне взуття: позбуваємося неприємного запаху



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW