Дуйчики - найнебезпечніший обігрівач: чим обігріти квартиру взимку



Опалювальний сезон 2022-2023 буде складним, про це вже знають навіть діти. Потрібно знати, чим краще обігріти свій дім. Звичайно, найпростіший спосіб - електрообігрівач.

Али варто розуміти, які пристрої ефективні, а які ні. Про це читайте нижче. Окремо зверніть увагу на популярні "дуйчики".

Дуйчик - бюджетно але небезпечно

Ціна, компактність та ефективність дуже швидко підкорили всіх. Є тільки один важливий момент - безпека, яка зовсім відсутня у цьому обігрівачі. Спіраль у пристрої може швидко перегоріти, тому при виборі дуйчика потрібно купувати той, де спіраль керамічна.

Також слід знати, що при потраплянні чогось всередину, або при довгому використанні, є велика ймовірність спалаху.

Конвектор

Найбезпечніший обігрівач, який може зігріти без ризиків за 15 хвилин. Звичайно є мінуси. Якщо його вимкнути, то кімната швидко охолоне. Справа в тому, що обігрів йде за принципом циркуляції повітря, коли тепло йде вверх, а холод вниз.

Керамічні обігрівачі

Можливо найкращий з усіх варіантів. У такі пристрої закладається кабель з нагрівачем, який прогріває саму панель. Вже вона віддає тепло. Тому навіть після вимкнення вона буде зігрівати ще півгодини. Принцип роботи можна порівняти з цегляною грубкою.

Читайте також: Як зігрітися в квартирі, що не опалюється: поради туриста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW