Рятувальники Кам’янеччини отримали спецтранспорт з Німеччини



З початку повномасштабних бойових дій на території України наша держава відчуває значну підтримку з боку країн Європейського Союзу.

Кам’янець-Подільський район, який всі ці місяці забезпечує надійний тил для країни, теж неодноразово отримував гуманітарну допомогу від держав-партнерів.

Сьогодні ми отримали чергову допомогу від наших друзів з Німеччини. Адміністрація німецького міста Лаге та місцева пожежна служба за сприяння підприємця Уве Кунка передали нашому району дві пожежні машини. Одна з них передана Смотрицькій селищній територіальній громаді для подальшого використання місцевою пожежною командою с.Балин, інша — безпосередньо Кам’янець-Подільському районному управлінню Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області.

Рятувальники Кам’янеччини отримали спецтранспорт з Німеччини, фото-1, Фото: РВА

Фото: РВА

— Хочу щиро подякувати нашим німецьким друзям за транспортні засоби і за всю ту допомогу, яку вони надали й продовжують надавати Україні в цей скрутний для всіх нас час, — зазначає начальник Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександр Анур’єв.

— Ці пожежні автомобілі будуть використані нашою пожежною охороною для забезпечення безпеки громадян, що особливо актуально в умовах загрози ворожих ракетних обстрілів. Дуже ціную таку підтримку й допомогу та сподіваюся на подальшу плідну співпрацю. Також висловлюю вдячність водіям Олександру Кримчаку й Андрію Романюку, які забезпечили доставку транспортних засобів на Кам’янеччину.

Впевнений, що лише спільними зусиллями зможемо подолати ворога і зробити світ кращим! — наголошує начальник РВА.

Читайте також:"У Польщі перестають приймати українські гривні".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW