На Броварському проспекті поліція викрила збувача гашишу



Днями, під час реалізації оперативної інформації, співробітники поліції за оперативного супроводження СБУ на проспекті Броварському викрили 33-річного мешканця Київщини за підозрою у збуті наркотиків.

Під час поверхневої перевірки поліцейські вилучили у зловмисника 5,5 кілограмів наркотичного засобу, які він підготував для подальшого збуту.

«Правопорушник розповів нам, що зберігав заборонений засіб для подальшого збуту. Ми затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а наркотик вилучили та направили на експертне дослідження. Після проведення експертизи, буде вирішене питання щодо можливої додаткової кваліфікації кримінального правопорушення», - розповів начальник слідчого відділу управління поліції.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, у великих розмірах, повідомляє Поліція Києва.

Фігуранту загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читайте також:

В Броварському районі затримали на гарячому двох «закладчиць»

В Броварському районі викрили наркоділка

В Броварському районі виявили ще одну нарколабораторію



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW