У Черкаській мерії заявляють, що уникнуть штрафів від “Азоту” до водоканалу



Такі зміни до попереднього рішення про дозвіл на укладення договору між водоканалом та “Азотом” вніс виконком, повідомили в пресслужбі Черкаської міської ради.

Як пояснив під час обговорення виконувач обов’язків директора департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Отрешко, про штрафи може говорити тільки після розроблення “Азотом” правил приймання стічних вод до очисних споруд системи централізованого водовідведення Черкас, які б враховували сучасні особливості водовідведення міста, та обов’язкового затвердження цих правил виконавчим комітетом.

Заступниця директора департаменту юридичного забезпечення та управління справами Катерина Пидорич підтвердила, що ухвалені зміни та підписання договору в редакції, запропонованій виконкомом, унеможливлюють нарахування санкцій або ж підвищеної плати за недотримання стандартів стосовно стоків, які передаються на очистку.

Нагадаємо, 29 серпня виконком ухвалив рішення про погодження договору між Черкасиводоканалом і  “Азотом”.  Йшлося про те, що в разі перевищення відповідних норм ГДК тариф за очистку стоків може зрости до 10 разів і складати замість “планових” 4,3 гривень за метр кубічний  – 43 гривні. Або ж у грошовому вимірі “ціна” питання зростає з майже 90 млн гривень на рік до умовного 1 млрд.

Джерело: Вісімнадцять три нулі



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW