На Житомирщині ще одна довгожителька відсвяткувала 90-річний ювілей



Брониківська сільська рада щиро вітає з 90-річчям поважну жительку с.Владин Лебедівського старостинського округу – Щирську Раїсу Костянтинівну!

Народилася ювілярка 4 вересня 1932 року у с.Немильня у простій селянській родині, в якій виховувалось 8 дітей. У 1941 році помер батько, тому мати підіймала всіх дітей самотужки. Після того, як у 1943 році німецькі загарбники спалили село, сім'я перебралась до с.Владин. У 1959 році ювілярка вийшла заміж за Щирського Йосипа Михайловича.

Все своє життя пропрацювала різноробочою у місцевому колгоспі. Разом з чоловіком народили та виховали 4 дітей: Анатолія, Станіслава, Ніну та Олександра. Багата Раїса Костянтинівна на нащадків, адже має 9 онуків та 5 правнуків. Як і інші її ровесники, за все своє життя пережила вона багато тяжких подій: голодомори, Другу Світову війну, розруху, перебудову.

Але, незважаючи на всі тяготи життя, ювілярка зберегла ясність розуму, вона ніколи не падала духом, своїх дітей виховувала у любові, була гарною господинею свого дому. Брониківська сільська рада щиро вітає ювілярку з поважною датою та бажаємо цій сильній жінці міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку та тепла, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від родини й ще довгих років життя.

«Довгожителі – це жива історія нашого краю, вклоняємось Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду. Сердечно вдячні Вам за Вашу невтомну працю, життєву стійкість та мудрість. Бажаємо міцного здоров’я, щастя, радості та ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої. Многая та благая Вам літа!», - йдеться в повідомленні.

Джерело: Брониківська громада



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW